'Ontwikkeling Dragon Age 4 loopt op schema, lancering in 2023'

'Ontwikkeling Dragon Age 4 loopt op schema, lancering in 2023'

De ontwikkeling van Dragon Age 4 zou op schema lopen, waardoor de game in 2023 zou kunnen lanceren.

Dat meldt journalist Jeff Grubb op VentureBeat. Hij claimt van bronnen die dichtbij de ontwikkeling staan te hebben vernomen dat de ontwikkeling op schema loopt. EA had eerder aangegeven dat het de game niet voor het begin van het fiscale jaar 2023 uitgeeft. Dat jaar begint in april 2022.

Grubb benadrukt daarnaast dat fans zich niet druk hoeven te maken dat er online opties of een servicemodel naar de nieuwe Dragon Age-game komen. BioWare ontwikkelt het spel als een verhalende adventure die draait om de singleplayer. Grubb sluit echter niet uit dat er multiplayerelementen aan het spel kunnen worden toegevoegd, vergelijkbaar met Dragon Age: Inquisition.

Dragon Age 4 was niet aanwezig op de EA Play Live-livestream gisteren. EA had van te voren al bevestigd dat de game daar niet zou worden getoond.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Please maak er wat moois van, gewoon een opgepimpte Dragon Age Origins en geen idiote Hollywood achtige zooi erin. Heb er nog weinig vertrouwen in en gelukkig is Baldur's Gate 3 er maar hoop toch wel heel erg dat DA4 iets bijzonders wordt.

0

@Zut Ik denk dat Dragon Age Origins voor veel huidige gamers niet van deze tijd is. Ik heb het toendertijd ook al over Mass Effect gezegd dat er wat moest veranderen in de formule van de game zoals het combat system bijvoorbeeld. Met Mass Effect Andromeda hebben ze daar echt wel verbetering in gebracht alleen is de game op veel andere punten stuk gelopen. Ondanks dat vond ik Andromeda nog een leuke ervaring. Ik zou Bioware ook echt aanraden om af te stappen van de grootheidswaanzin van de games die ze maken. Ik bedoel daarmee dat ze games superlang en van epische proporties op alle vlakken proberen te maken. Op zich heb ik daar geen problemen mee als het goed is uitgewerkt maar bij prakties alle games is dat het dus in mijn ogen niet. Het wordt hele lange verhalende semi-actie achtige games waarbij ik moedeloos van de herhaling wordt. Misschien ben ik wel niet de doelgroep voor dit soort games en zou Bioware wel dit soort verhalende games moeten blijven maken waarbij de actie minder belangrijk is. Om eerlijk te zijn denk ik wel dat het Bioware zijn sterkste punt is hoewel ik de verhalen en characters vaak niet boeiend vond maar daar denken veel fans anders over. Je komt dan bij het laatste probleem dat Mass Effect of Dragons Age als verhalende game een relatief kleine groep gamers zal aanspreken en hierdoor momenteel minder geld zal opbrengen waar er wel een AAA budget voor de game verwacht wordt door de fans.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik heb alle Dragon Age delen geprobeerd. En ik wilde het echt heel graah leuk vinden. Maar ik heb me nooit over de gameplay/combat heen kunnnen zetten. Dat voelde voor mij altijd zo slecht aan. Maar waarschijnlijk ga ik deze wederom proberen.

0

Aanbevolen voor jou