Online co-optest Halo Infinite vindt volgende maand plaats

Online co-optest Halo Infinite vindt volgende maand plaats

De co-opmodus voor de Campaign van Halo Infinite wordt volgende maand getest door Halo Insiders.

Dat meldt het officiële Halo-twitterkanaal. De online test voor Campaign-co-op vindt in juli plaats, en alleen zogenaamde Halo Insiders kunnen eraan meedoen. Het Halo Insider Program is de “officiële manier voor Halo-fans en communityleden om samen te werken met 343 Industries om games, producten en diensten te verbeteren”. Geïnteresseerden kunnen zich registeren om Halo Insider te worden.

De online co-op-Campaign van Halo Infinite is al meermaals uitgesteld. Zo werd eind vorig jaar bekend dat de modus op zijn vroegst in mei van 2022 uit zou komen, en werd in april van dit jaar duidelijk dat het toch de bedoeling is dat de modus in augustus speelbaar is.

Splitscreen, de andere Campaign-co-opfunctie die niet gelijk bij het spel zat inbegrepen, laat nog op zich wachten. Voor zover bekend is daar nog geen test voor gepland. Ook is er nog geen datum of periode aangekondigd waarin die functie uit zou moeten komen. Net als de online co-op moet splitscreen wel nog in het huidige tweede seizoen van Halo Infinite uitkomen. Seizoen 3 van Halo Infinite start op 8 november. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heerlijk op tijd

0
test

@Roy36NL het is er nog niet he kan nog wel een tijd duren ;)

0

@hulstpower Beetje mosterd na de maaltijd.... Hopelijk DLC trailer zondag

0
test

Hehheh. Heb de hele singleplayer nog niet aangeraakt, alleen nog maar multiplayer zitten spelen. We wachten speciaal tot die co-op goed werkt. Dan gaan we met vrienden de game doorspelen

0

Aanbevolen voor jou