Officiële replica van rugzak uit Fallout-serie te koop

Officiële replica van rugzak uit Fallout-serie te koop

Om in stijl de wijde wereld te verkennen

Later dit jaar komt er een replica uit van Lucy's rugzak uit de Fallout-televisieserie te koop.

De rugzak werd onthuld via de Bethesda Store en lijkt op die van Lucy, een van de hoofdpersonages uit de Fallout-serie op Amazon Prime Video - een rol die wordt vertolkt door Ella Purnell. Bovenop de rugzak ziet een fleecedeken en op de rugzak prijkt het cijfer 33 - het nummer van de Vault waar Lucy is opgegroeid.

Hoewel voor zover bekend nog geen Nederlandse winkel de rugzak aanbiedt, kan hij bijvoorbeeld via het Britse Game aangeschaft worden voor 199,99 Britse pond (omgerekend 233,95 euro). De releasedatum is 30 september.

Eerder deze week werd onthuld dat de Fallout-serie in de eerste zestien dagen sinds release door 65 miljoen mensen is bekeken - al is niet duidelijk of daar een aflevering of het hele seizoen mee bedoeld wordt. Eerder deze maand werd bevestigd dat er een tweede seizoen van Fallout komt. Het eerste Fallout-seizoen is in zijn geheel via Amazon Prime Video te bekijken.

Fallout

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

ging vorige x zo lekker die tassen van bethesda

2
test

Was ook mijn eerste gedachte. Geen enkel weldenkend mens koopt dit voordat er reviews zijn.

0
test

Iedereen lijkt te vergeten dat ze daarna alsnog de juiste tassen hebben verstuurd. Lijkt me toch dat ze van die actie hebben geleerd. Zelf zou ik de tas niet kopen omdat ik het veel te duur vindt. Niet omdat het met de SE van Fallout 76 fout is gegaan

[Reactie gewijzigd door Ryme op 3 mei 2024 - 06:45]

1

de juiste verstuurd door de ophef anders hadden ze je voor dat geld gewoon met een nylon tassie laten zitte

0
test

Voorbeeld: Rugzak wordt aangeboden door een bepaalde stof en blijkt achteraf niets minder dan een goedkoop stukkie plastic De Fleece deken blijkt achter geen fleece te zijn maar een goedkoop stukkie aliexpress stof Voorbeeld is bedoelt op de zogenaamde canvas bag (Fallout 76) die niet van canvas was maar van Nylon. Naaah Todje Howard is een misselijk liegend eng ventje.

-2
test

Je vergeet nog te melden dat Bethesda uiteindelijk alsnog de canvas tasseb gemaakt heeft en hebben verstuurd naar de mensen die de special edition hebben gekocht. Ik heb zelf ook beide tassen nog thuis liggen

0

dit klopt niet. Ik was mijn bonnetje kwijt waardoor ik geen nieuwe tas kon aanvragen 👍🏼

0
test

Sorry maar je opmerking slaat als een tang op een varken. Bethesda had gewoon moeten leveren wat ze beloofd hadden, puur omdat men ging klagen kwamen ze later alsnog met de canvas bag, had men niet geklaagd en had men genoegen genomen met de 500 atoms had Bethesda geen reet geleverd. En zeker als het de strot uitkomt van Toddje Howard dan moet je maar afwachten wat er waar is en niet waar is.

0

werk jij voor bethesda of heb je aandelen bij ze?

0

Aanbevolen voor jou