Off-screen gameplaybeelden van Starfield verschijnen op internet

Off-screen gameplaybeelden van Starfield verschijnen op internet

Het gaat om bijna drie kwartier aan gameplay

Er is uitgebreide met de telefoon opgenomen gameplay van Starfield uitgelekt.

De video toont bijna drie kwartier aan gameplay van de langverwachte game. Bethesda haalt de video kort nadat deze wordt geüpload offline, maar telkens wordt de video weer opnieuw gedeeld op plekken als YouTube. Het lijkt er op dat de video afkomstig is van iemand die een fysiek exemplaar an de Constellation Edition van de game heeft weten te bemachtigen.

Gamer.nl kiest er voor om niet direct te linken naar de video, al moet het voor mensen die geïnteresseerd zijn niet heel moeilijk zijn om de video te vinden. Mensen die spoilers liever vermijden, weten nu dat ze extra voorzichtig moeten zijn op internet tot de game uitkomt.

Starfield verschijnt op 6 september op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. In de ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had al wat gameplay gezien op YouTube nadat bekend werd dat reviewers de code hadden. Heb er wel zin in maybe een dagje vrij nemen als ie uit is.

1
test

"Gamer.nl kiest er voor om niet direct te linken naar de video, al moet het voor mensen die geïnteresseerd zijn niet heel moeilijk zijn om de video te vinden." Wat is dan het nut om het niet te linken als je vervolgens zegt dat je er toch makkelijk aan kunt komen en het half gemotiveerd wordt hierdoor haha 😂

0

Aanbevolen voor jou