Octopath Traveler 2 komt begin volgend jaar naar Xbox-consoles

Octopath Traveler 2 komt begin volgend jaar naar Xbox-consoles

Game is al verkrijgbaar op PlayStation-consoles, Switch en Steam

Square Enix en Acquire brengen Octopath Traveler 2 ergens begin 2024 naar Xbox Series, Xbox One en de Microsoft Store voor Windows.

De game verscheen begin dit jaar al op PlayStation-consoles, Nintendo Switch en Steam. Hieronder is een nieuwe trailer te zien van de game.

Net zoals in het eerste deel besturen spelers in Octopath Traveler 2 acht verschillende personages, waarbij elk van die personages een eigen avontuur meemaakt. Nieuw in dit deel is dat er verschillende dingen kunnen gebeuren wanneer het in de game dag of nacht is.

De eerste Octopath Traveler verscheen in juli 2018 op de Nintendo Switch en kwam een jaar later uit op Steam. Sinds 2021 is de game ook via Xbox speelbaar. De game viel vooral op door de unieke pixelgraphics, die later ook zijn gebruikt voor de game Triangle Strategy.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een topspel

0
test

Ik zou zweren dat ik die op m'n Series X heb zitten spelen. Maar dat was dan kennelijk op de PS5...geinig hoe dat werkt in je hoofd, ik weet het echt zeker =)

0
test

De eerste is volgens mij wel uitgebracht op de xbox. Wellicht dat je daar aan denkt?

0
test

Nee, was echt de tweede want die vond/vind ik veel beter en leuker dan deel 1. Ik word denk ik gewoon oud. Misschien is het zelfs wel op de Switch geweest en niet de PS5....jezus, ik begin dement te worden denk ik.

[Reactie gewijzigd door The_Stifmeister op 21 september 2023 - 14:18]

0

Die eerste game klikte bij mij niet, is het tweede deel zoveel beter dat die dan wel aan te raden is? Of is het dan ook niet mijn type game?

0
test

Bijna exact hetzelfde als deel 1 dus helaas niet jouw game.

0
test

Verhaal en karakters komen véél beter uit de verf. Ik vond deel 1 maar matig. Deel 2 klikte bij mij wel en heb ik met veel plezier gespeeld.

0

Ik vond die eerste niks, deel 2 staat (in dit gestoorde jaar) al in m’n top 4 beste games en ben nog niet eens halverwege. Het is echt een instant classic wmb.

0

ik dacht dat deel 2 alleen op de switch was ? Als je geen switch hebt dan zit ik er naast natuurlijk haha

0
test

Ik heb 'm op steam. Heb het volledig op mijn steam deck gespeeld. Echt een heerlijke game! Combat is leuk, soms wel wat veel grinden. De verhalen zijn echt super!

0

De ps5 versie die bij mij in de kast staat vind dat jij er inderdaad naast zit :)

0

Aanbevolen voor jou