Nog geen dlc op de planning voor Hogwarts Legacy

Nog geen dlc op de planning voor Hogwarts Legacy

Het grote succes van Hogwarts Legacy betekent niet dat er al plannen zijn voor dlc.

Dat vertelt gameregisseur Alan Tew tijdens het IGN Fan Fest (via VGC). Volgens Tew was het team zo druk met de voorbereiding op de release van de game dat er geen tijd was om content na release te overwegen. "We zaten in volle concentratie om Hogwarts Legacy tot leven te brengen. Dus op dit moment zijn er nog geen plannen voor dlc", vertelt Tew.

Hogwarts Legacy kwam op 10 februari uit en is een groot succes. Voordat de reguliere versie van het spel uitkwam, behaalde de game al een piek van 489.139 gelijktijdige spelers op Steam. Nu alle edities uit zijn, is de piek gestegen naar 879.308 gelijktijdige spelers.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Hogwarts Legacy is nu beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De PlayStation 4- en Xbox One-versie volgt op 4 april. Op 25 juli komt de game ook nog naar de Nintendo Switch. 

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waarom liegen ze hier over? Een heel groot deel van de game is opgebouwd en klaargestoomd voor DLC.

0

Ik heb hier maar een ding aan toe te voegen: Quidditch

0

Aanbevolen voor jou