Nintendo grijpt in bij Pokémon-mod voor Palworld

Nintendo grijpt in bij Pokémon-mod voor Palworld

Laat wel beelden zien

Nintendo heeft ingegrepen bij een aankomende Pokémon-mod voor het populaire spel Palworld.

Dat zegt Toasted Shoes, een bekende modder die met de Pokémon-mod bezig was. Gisteren hintte de YouTuber en modder naar zijn werk aan de mod, maar vandaag laat hij via X weten dat Nintendo contact met hem heeft opgenomen.

"Nintendo heeft het op me voorzien, bid voor mij", laat de modder weten bij een afbeelding waarop te zien is dat zijn afbeelding van gisteren is verwijderd. Verder schrijft hij dat veel mensen hem vragen hoe ze aan de mod kunnen komen en dat hij die gratis wilde weggeven aan iedereen. "Maar omdat Nintendo een DMCA heeft gestuurd na de laatste tweet, willen we voorlopig voorzichtig zijn", schrijft hij. Een DMCA Takedown is een dwingend verzoek om content offline te halen in verband met een schending van het auteursrecht.

View post on X
View post on X

De modder heeft wel een video op YouTube geplaatst waarin hij de mod uitgebreid laat zien. Hij geeft aan dat hij nog niet weet of en wanneer Nintendo de beelden offline zal laten halen. Op het moment van schrijven is de video hieronder nog te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Onder welke steen leef je als je aan zo iets begint. Iedereen met een beetje gezond verstand weet dat je hiermee gedonder krijgt. Hij had zijn energie en talent beter kunnen steken in iets origineels.

-1
test

Ik had nog nooit van Toasted gehoord, dus dat heeft hij al voor elkaar

0
test

Goed punt, maar toch lijkt me dit frustrerend en zonder van zijn tijd. Ik denk dat hij hier wel wat uurtjes in heeft zitten, met een ander tof project lijkt me dat je ook wel aandacht krijgt. ALs het hem uberhaupt om aandacht te doen is, weet ook zijn drive niet.

-1
test

Misschien wilde hij graag een game als dit met echte Pokemon erin en aangezien Nintendo hem dat niet geeft, dacht hij laat ik het dan maar zelf fixen.

0
test

wat een drama queen zeg. Bid voor mij. En ik weet niet hoe lang de video online staat voor Nintendo mijn familie ontvoert. Wat een drama. ze zouden het eens moeten doen. maar ja dat mag niet. maar goed. Geen medelijden met het moeten stoppen. Vooral niet als je ook zielig gaat doen( ook al kan dat sarcastisch zijn maar dat maak ik er niet uit). hij heeft wel laten zien dat hij wat kan. Misschien beter een baan ambiëren in software dan iemand anders werk jatten, en dan moeilijk doen als hij gepakt wordt. Geen idee wat zijn drijfveer was. Aandacht misschien zoals anderen al zeggen. Want ondertussen is het in de mod wereld toch wel bekend dat je niet aan Nintendo moet komen. Dus als je er toch aan begint ben je of olie dom, of juist slim door de aandacht te krijgen.

-1

Aanbevolen voor jou