Nieuws over current-gen upgrade voor The Witcher 3 volgt 'snel'

Nieuws over current-gen upgrade voor The Witcher 3 volgt 'snel'

CD Projekt Red deelt "snel" meer nieuws over de geplande current-gen upgrade voor The Witcher 3: Wild Hunt.

Dat liet het bedrijf weten op Twitter. Een fan vroeg wanneer er meer nieuws over de upgrade gaat volgen, waarop CD Projekt antwoordde met "snel" en een knipoogje. De upgrade moet het spel beter laten lopen op PlayStation 5 en Xbox Series-consoles.

De update zou eigenlijk vorig jaar al uit moeten komen, maar werd uitgesteld naar het tweede kwartaal van 2022. In april werd de update opnieuw uitgesteld naar het eind van dit jaar. Saber Interactive zou eest de update ontwikkelen, maar inmiddels werkt CD Projekt Red er intern aan.

Eerder kondigde CD Projekt Red aan dat het - naast aan een vervolg op Cyberpunk 2077 - ook aan een nieuwe The Witcher-trilogie en twee andere The Witcher-games werk. Gisteren werd onthuld dat één van die losstaande The Witcher-games een remake is van de eerste The Witcher. De remake wordt gebouwd op Unreal Engine 5 en door de Poolse studio Fool's Theory ontwikkeld. CD Projekt Red houdt toezicht op de ontwikkeling.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien na de update weer eens oppakken. Heb nog steeds de uitbreidingen niet uitgespeeld

0
test

@woutzorz ik ook niet. Ik was mijn savefile verloren en kon weer opnieuw beginnen. Heel af en toe speel ik eens een paar missies om weer wat verder te komen.

0
test

@Zodanmaar Ai dat is zuur. Ik heb het hoofdverhaal uitgespeeld, maar heb daar iets van 3 jaar over gedaan door de nodige pauzes die ik vaak pak met dit soort lange games. Nadat ik hem uiteindelijk uitgespeeld had wel begonnen aan de uitbreidingen, maar zit nu al weer een paar jaar in een pauze van The Witcher haha

0
test

Ik hoop dat ze met de current gen versie van de Witcher 3 ook wat kleine gameplay verbeteringen doorvoeren. Een tijdje terug de oorspronkelijke versie weer een keer opgestart en merkte dat de gameplay vergeleken met huidige standaarden behoorlijk houterig speelt.

0
test

@Fr3nzy Dat is gewoon een design keuze en niks te maken met hedendaagse standaard, Red Dead Redemption 2 speelt ook wat zwaar, dat zijn gewoon keuzes.

0
test

@Mmo-veteran Ik snap wat je bedoelt maar dan nog kan het wel wat soepeler.

0

Aanbevolen voor jou