Nieuwe Xbox-development kit gecertificeerd in Zuid-Korea

Nieuwe Xbox-development kit gecertificeerd in Zuid-Korea

Een nieuwe Xbox-development kit is gecertificeerd in Zuid-Korea.

Een development kit gebruiken ontwikkelaars om games voor een console te ontwikkelen. De nieuwe Xbox-development kit draagt het modelnummer 2089, terwijl de dev kit voor de Xbox Series X het nummer 1881 draagt. Deze werd vijf maanden voor de release van de console in Zuid-Korea gecertificeerd.

Officieel is niet bekend waarom Microsoft een nieuwe development kit de deur uit stuurt, maar het wijst mogelijk op de komst van een nieuwe Xbox-console. Vorig jaar lekten er via de rechtszaak tussen Microsoft en de Federal Trade Commission al documenten uit waarin een nieuwe versie van de Xbox Series X werd getoond zonder diskdrive. Deze zou in november van dit jaar uitkomen, al is het natuurlijk mogelijk dat plannen sindsdien zijn veranderd. Afgelopen februari benadrukte Microsoft daarnaast dat het nieuwe consoles blijft uitbrengen.

Ondertussen gaan er ook al geruime tijd geruchten over de mogelijke komst van een PlayStation 5 Pro later dit jaar. Daar zijn afgelopen week en deze week specificaties van uitgelekt.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oke.. ben benieuwd waar die voor is dan. Volgens mij zou MS geen mid gen upgrade doen, alleen een refresh van de huidige console(s).

1
test

Klopt dat zeiden ze, maar waarom een nieuwe dev kit voor alleen een series x zonder disc drive. Misschien komen ze ook wel met een mid gen upgrade of misschien niet. Maar we zullen het dit jaar horen want Sarah bond zei dat ze iets kwa nieuwe hardware bekend zouden maken toch op die podcast.

0
test

Ja klopt inderdaad. Dat kon echter ook die series x zonder disc drive zijn. We gaan het merken.

0

maar ik denk dat je ook niet meer dan een refresh moet verwachten van de PS5 Pro.

0

Aanbevolen voor jou