Nieuwe update Call of Duty: Warzone reduceert bestandsgrootte aanzienlijk

Nieuwe update Call of Duty: Warzone reduceert bestandsgrootte aanzienlijk

Een href="https://www.callofduty.com/blog/2021/03/Season-Two-Reloaded-Warzone-File-Size-Reduction" rel="noopener noreferrer" target="_blank">nieuwe update</a> voor Call of Duty: Warzone en Modern Warfare reduceert de bestandsgrootte van de games aanzienlijk.

Dat geldt voor de update op alle platformen. Op PlayStation 5 en PlayStation 4 daalt de bestandsgrootte met 10,9 GB voor enkel Warzone, en met 30,6 GB wanneer ook Modern Warfare is geïnstalleerd. Op Xbox Series X, Series X en Xbox One is dat respectievelijk 14,2 GB en 33,6 GB, en op pc 11,8 GB en 30,6 GB.

De reductie gaat gepaard met een grotere update dan gebruikelijk, namelijk zo'n 52 GB tot 57,8 GB op consoles en 133,6 GB op pc. Wie ook Black Ops Cold War heeft geïnstalleerd, ontvangt een update van tussen de 7,4 GB en 14,8 GB voor nieuwe content in seizoen twee.

Eerder onthulden Activision en Treyarch nieuwe content voor het huidige seizoen van Black Ops Cold War. Zo komen de Maps Miami Strike, Mansion en Golova naar de game en wordt ZRG 20mm-sniper toegevoegd aan de season pass.

Bekijk hieronder de trailer.

Watch on YouTube
Black Ops

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou