Nieuwe trailer verwelkomt spelers in Redfall

Nieuwe trailer verwelkomt spelers in Redfall

Er is een nieuwe trailer van Arkane's Redfall uitgebracht, genaamd 'Welcome to Redfall'.

De trailer toont onder andere wat spelers kunnen verwachten van de omgevingen in het spel en de verschillende speelbare personages om uit te kiezen, inclusief hun speciale krachten. In een blogpost gaat Arkane daarnaast dieper in op het concept achter het spel. Daarbij wordt wederom benadrukt dat Redfall zowel alleen als in coöperatief verband gespeeld kan worden.

Redfall werd vorig jaar tijdens de E3-presentatie van Xbox onthuld en werd dit jaar tijdens de Xcom en Bethesda Games Showcase ook getoond. Het spel speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. In de game kiezen spelers een personage om samen met anderen spelers of alleen de wezens uit te schakelen.

De game wordt ontwikkeld door Arkane, de makers van games als Dishonored en Deathloop. Redfall had eigenlijk dit jaar moeten verschijnen, maar werd samen met Starfield uitgesteld naar de eerste helft van 2023. Een precieze releasedatum is er nog niet. De game komt naar Xbox Series X en S, pc en Game Pass.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ziet er toch een stuk interessanter uit dan Back for Blood. Als het van Arkane komt zou het toch wel goed moeten komen :)

0

Ben niet heel erg geinteresseerd in deze game, niet mijn genre. Dan weten jullie dat ook weer

0
test

@Ziminar dat gevoel had ik bij Prey ook omdat het totaal anders was dan het eerste deel. Toen ik het eenmaal speelde was ik echter zeer positief verrast. Hele fijne game om te spelen. Ik ben dan ook wel benieuwd naar deze game.

0
test

@Riyakuya toen ik eerste leaks zag dacht nee niet voor mij, maar nu hey beetje borderlands achtig is denk ik ja vet

0

@Riyakuya Prey is qua type game iets wat beter bij mijn smaak aansluit

0

Aanbevolen voor jou