Nieuwe trailer van Senua's Saga: Hellblade 2 uitgebracht

Nieuwe trailer van Senua's Saga: Hellblade 2 uitgebracht

Game komt ergens in 2024 uit op Xbox Series X en S, pc en Game Pass

Tijdens The Game Awards afgelopen nacht werd een nieuwe trailer van Senua's Saga: Hellblade 2 getoond.

De trailer toont meer gevechten en details rondom het verhaal in de game. Opvallend genoeg werd er geen precieze releasedatum gegeven - de game staat nog altijd op de planning voor een release ergens in 2024. Dat bevestigde Microsoft eerder dit jaar ook al.

Senua's Saga: Hellblade 2 werd in 2019 aangekondigd en betreft het vervolg op de culthit Hellblade: Senua's Sacrifice. Beide games draaien om Senua en hoe zij omgaat met haar psychose. De game wordt ontwikkeld door Ninja Theory, dat inmiddels onderdeel uitmaakt van Xbox Game Studios. De game komt naar Xbox Series X en S en pc. Ook verschijnt het spel op release op Xbox Game Pass.

Lees hier meer nieuws over The Game Awards.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb zo zin in deze game en geweld ziet er heerlijk uit.

1

Graphics mooi, maar gameplay blijft een dingetje hier. Ik verwacht er zelf niet veel van. Dit was bij de eerste ook niet al te best.

-2

Op zich vond ik de gameplay in het eerste deel prima, maar het ging niet erg diep. Dat komt natuurlijk vooral doordat het niet dat soort game is, maar vind wel dat ze daar met dit deel niet mee wegkomen. Ik had wel op een releasedatum gehoopt, deze is ook al vrij lang geleden voor het eerste getoond.

[Reactie gewijzigd door op 8 december 2023 - 10:06]

0
test

Ook was het een indie game en veel mensen vergeten dat bij de eerste hellblade. En denk dat het met dit deel wel goed komt, ninja theorie heeft in verleden echt wel goeie games gemaakt.

1

Aanbevolen voor jou