Nieuwe trailer van Fallout-serie getoond, eerste seizoen verschijnt dag eerder

Nieuwe trailer van Fallout-serie getoond, eerste seizoen verschijnt dag eerder

Het hele seizoen staat nu vanaf 11 april op Amazon Prime Video

Amazon heeft een nieuwe trailer van de aankomende Fallout-televisieserie uitgebracht. Daarbij arriveert het eerste seizoen een dag eerder dan gepland: op 11 april.

De release van de serie - gebaseerd op de gelijknamige gamereeks van Bethesda - stond eigenlijk gepland op 12 april, maar blijkbaar heeft Amazon de releasedatum een dag naar voren geschoven. Eind vorig jaar kwam er al een eerste trailer uit.

Het gehele eerste seizoen is vanaf 11 april via Amazon Prime Video te zien. Onder de castleden vallen Ella Purnell, Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified).

Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner zijn de showrunners, terwijl Lisa Joy en Jonathan Nolan executive producers zijn. Laatstgenoemde heeft ook de eerste drie afleveringen geregisseerd. De broer van Hollywood-regisseur Christopher Nolan werkte ook mee aan de scenario's van onder andere The Dark Knight en The Prestige, en was samen met Joy de showrunner van de HBO-serie Westworld.

Nolan claimde onlangs nog dat de serie bijna als Fallout 5 voelt: "Fallout ligt in mijn carrière het dichtst bij het werk dat we hebben gedaan voor de Batman-adaptie. Er zijn zoveel verhalen binnen het Batman-universum dat er geen één officieel verhaal is, dus je bent vrij om je eigen verhaal te verzinnen. Elke Fallout-game heeft een afzonderlijk verhaal - andere stad, ander hoofdpersonage - binnen dezelfde mythologie. Onze serie bestaat naast de games zoals de games zelf naast elkaar bestaan. Het is bijna alsof het om Fallout 5 gaat. Ik wil niet arrogant klinken, maar het is in feite een niet-interactieve versie daarvan, toch?"

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oeh die trailer triggeren veel leuke herinneringen met al die referenties! Het hoofdpersonage lijkt me op basis van deze beelden oninteressant, maar hopelijk valt het allemaal mee. Het lijkt erop dat het in ieder geval minder cheesy wordt als de Twisted Metal serie en Westworld vond ik ook tof. Eigenlijk hoeft het niet eens heel goed te zijn, als ik maar even lekker in dat Fallout wereldje kan vertoeven met mijn gedachten :)

0

Aanbevolen voor jou