Nieuwe studio GTA-producent neemt ex-werknemers van PlayStation en 2K aan

Nieuwe studio GTA-producent neemt ex-werknemers van PlayStation en 2K aan

Build a Rocket Boy, de nieuwe studio van voormalige Rockstar North-baas Leslie Benzies, heeft voormalige werknemers van onder andere PlayStation en 2K Games aangenomen.

Zo is Mick Hocking aangenomen als chief development officer, aldus VGC. Hocking was voorheen studioregisseur van SCE Liverpool Studios, PlayStation London Studio en Motorstorm-ontwikkelaar Evolution Studios. Ook was hij vicepresident van Sony Computer Entertainment Europe.

Murray Pannell is daarnaast aangenomen als senior vicepresident van globale marketing. Pannell was voorheen werkzaam bij 2K Games, waar hij de vicepresident publishing in Europa was. Ook was hij marketing director voor PlayStation UK en Ierland.

Tot slot is Randall Price als chief publishing officer aangneomen. Hij was recentelijk nog senior vicepresident publishing bij NCsoft. Daarvoor werkte hij als senior vicepresident van globale zaken bij Guild Wars-studio ArenaNet.

Volgens Benzies brengt het drietal enorm veel ervaring, kennis en passie met zich mee "terwijl we doorgaan met de ontwikkeling van Everywhere. We kijken er naar uit om later dit jaar meer aan te kondigen vanuit het team."

Leslie Benzies vertrok in 2016 van Rockstar North. Daarvoor was hij producent van vrijwel alle GTA-games en Red Dead Redemption. Hij richtte zijn eigen studio Build a Rocket Boy op, waarmee hij al geruime tijd werkt aan een nieuwe openwereldgame genaamd Everywhere. In 2020 haalde hij nog zo'n 43 miljoen euro op om de ontwikkeling mee te financieren. De game wordt omschreven als "een echte versie van Ready Player One".

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben erg benieuwd naar wat deze studio gaat afleveren.

0
test

Dit in combinatie met ps vr2 lijkt me echt gaaf.

0

Aanbevolen voor jou