Nieuwe Starfield-update geeft fotomodus meer opties

Nieuwe Starfield-update geeft fotomodus meer opties

Plus diverse andere toevoegingen en verbeteringen

Bethesda heeft een nieuwe update voor Starfield uitgebracht waarmee onder andere meer opties aan de fotomodus zijn toegevoegd.

De update kwam begin deze maand al uit via de Steam Bèta, maar is nu voor iedereen beschikbaar. In de fotomodus kunnen spelers nu hun eigen personages en companions in verschillende poses zetten en verschillende gezichtsuitdrukkingen geven.

Daarnaast is het nu mogelijk om deuren te openen en resources op te pikken wanneer men de scanner gebruikt. Wanneer men een derdepersoonsperspectief tijdens het vliegen met een schip aanhoudt, kan men nu de field of view veranderen. Daarnaast kost het nu geen digipick wanneer men besluit een slot toch niet te ontgrendelen. Tot slot worden er nog diverse bugs opgelost. Alle wijzigingen kunnen hier bekeken worden.

Bethesda kondigde vorig jaar al aan dat het dit jaar ongeveer elke zes weken een nieuwe update wil uitbrengen. Daarnaast werkt het bedrijf aan een uitbreiding genaamd Shattered Space. Een releasedatum voor deze uitbreiding is nog niet bekend.

Starfield verscheen vorig jaar voor Xbox Series X en S en pc. Lars Cornelis beloonde het spel met een 9: "'Skyrim in space' doet Starfield tekort, maar is tegelijkertijd de perfecte omschrijving van dit totaalpakket. Starfield is zo groot, divers en gedetailleerd dat het moeilijk is jezelf niet in deze wereld te verliezen. Niet alles is perfect, maar de minpunten worden volledig overvleugeld door de pluspunten. Kortom, een typische Bethesda-game. Maar dan in de ruimte."

View post on X
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

-Delete-

[Reactie gewijzigd door RealKiel op 21 maart 2024 - 07:56]

0

Aanbevolen voor jou