Nieuwe Star Wars Jedi: Survivor-patch komt vandaag uit op consoles

Nieuwe Star Wars Jedi: Survivor-patch komt vandaag uit op consoles

Ergens later deze week verschijnt de patch op pc

In de loop van vandaag verschijnt er een nieuwe patch voor de consoleversie van Star Wars Jedi: Survivor.

Dat hebben Electronic Arts en Respawn Entertainment aangekondigd. Ergens later deze week moet de patch ook voor de pc-versie van de game uitkomen. De patch past - zo valt in de patch notes te lezen - diverse bugs en prestatieproblemen aan.

Het is de vierde patch voor het pas uitgekomen Star Wars Jedi: Survivor. De game wordt sinds release geplaagd door allerlei bugs en andere problemen. EA en Respawn lieten voor release al weten diverse patches uit te brengen om deze problemen op te lossen. Voorganger Star Wars Jedi: Fallen Order had op release ook al te kampen met diverse bugs, al werden deze na verloop van tijd opgelost.

Ondanks de problemen was Erik Nusselder in zijn recensie te spreken over Survivor: "Star Wars Jedi: Survivor pakt bijna alle verbeterpunten van het vorige deel overtuigend aan en is een Star Wars-avontuur om van te genieten. Tenminste, zolang de technische problemen je plezier niet vergallen."

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blijf het apart vinden.. Ben zeer fan van Jedi Fallen Order en keek dan ook erg uit naar deze game. Speel 't op de PS5 maar de performance is zo bagger slecht 't is gewoon niet leuk zo. Speel je op performance mode 60 fps om de 30 fps te vermijden, krijg je alsnog 30-40fps super vaak en blijft het ook soms consistent 40~ fps. Ik zag de score 8 van Erik er ook zeker wel in, maar met die mega bagger performance is het voor mij nu in ieder geval een 6,5. Ik heb 'em aan de kant gelegd en wacht wel een paar maandjes. Ga vanavond beginnen aan Zelda breath of the wild en als ik die (voor de eerste keer) heb uitgespeeld, haal ik TotK wel op marktplaats voor een paar tientjes! :D

0
test

@Markus88 Pas op he 30 fps en lager is Zelda op sommige stukken haha xD

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Plofkonijn Hahah! Heb je gelijk in, maar jedi survivor doet gewoon pijn aan mijn ogen met al die dips en dalen.. BotW kan ik handelen :D

0

Aanbevolen voor jou