Nieuwe singleplayer-actiehorrorgame rondom Aliens in de maak

Nieuwe singleplayer-actiehorrorgame rondom Aliens in de maak

Er wordt gewerkt aan een nieuwe singleplayer-actiehorrorgame gebaseerd op de Aliens-franchise.

Dat hebben uitgever 20th Century Games en ontwikkelaar Survios aangekondigd. Het spel is in ontwikkeling voor "consoles", pc en vr-headsets en draait op Unreal Engine 5.

De nieuwe game moet een compleet origineel verhaal bevatten die zich afspeelt tussen Alien en Aliens en draait om een gepokt en gemazelde vechtersbaas die het opneemt tegen de Xenomorphs.

Survios heeft vooral ervaring met het ontwikkelen van vr-games, waaronder Creed: Rise to Glory, The Walking Dead Onslaught en Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey.

Veel meer informatie is er nog niet, maar op 21 juli moet tijdens de San Diego Comic-Con-panel 'Alien: Expanding a Dark and Frightening Universe' meer details gegeven worden. Ook zijn er nog geen bewegende beelden. De officiële website is hier te bezoeken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarom gaan ze niet gewoon verder met de ontwikkelaars van Alien Isolation?!!snap ik echt niet. Die game werd goed ontvangen, door sommige zelfs omgedoopt tot de beste Alien film never made na Aliens.

0

@MARQ242 Omdat die game niet goed genoeg verkocht? Het kreeg erg goede recensies en de niche groep van mensen die het daadwerkelijk wilden spelen zijn er laaiend over (ik ook). Maar dat is niet wat telt. Mensen (lees: gamers) willen schieten. Dan moet je Aliens als basis hebben, niet Alien. Ik snap het prima dat ze voor de veilige keuze gaan.

0
test

@gimbal2 dat is ook wel zo. Maar die laatste Alien game was ook een shooter, maar die was bar slecht. De makers van Isolation zette de sfeer wel heel goed neer van de films.

0
test

@MARQ242 die maken toch zo online shooter nu voor sega, of heb ik dat mis.

0
test

@hulstpower geen idee wat ze nu doen

0
test

Zeker weer in 1st person...

0

Aanbevolen voor jou