Nieuwe releasedatum Marvel’s Midnight Suns is 2 december

Nieuwe releasedatum Marvel’s Midnight Suns is 2 december

Marvel’s Midnight Suns komt op 2 december uit, zo is tijdens de Disney & Marvel Games Showcase gisteravond aangekondigd.

Het spel werd eerder dit jaar al uitgesteld, maar toen werd geen nieuwe releasedatum gegeven. Nu is dus bekend dat de game op 2 december uitkomt op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De versies voor Xbox One, PS4 en Nintendo Switch volgen op een later nog onbekend moment.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarin spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen.

Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages.

Vanaf 31 oktober komt er ook een reeks 'prequel shorts' op YouTube te staan. In de vijf video's zijn de achtergrondverhalen van Lilith, Blade, Magik, Ghost Rider en Nico Minoru te zien. Bekijk hieronder zowel een nieuwe gameplaytrailer van het spel, als een teaser voor de prequel shorts.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vet! Dat is nog goed te doen. Hopelijk hebben ze dan wel genoeg tijd genomen om een goed product af te leveren. Heb er zin iig!

0

Aanbevolen voor jou