Nieuwe People Can Fly-studio werkt aan game van Just Cause-makers

Nieuwe People Can Fly-studio werkt aan game van Just Cause-makers

Het meest recente wapenfeit van de studio is Outriders

People Can Fly heeft een nieuwe studio geopend in Montreal, Canada. De studio werkt aan een game waarvan de ontwikkeling wordt geleid door mensen die voorheen aan Just Cause 3 hebben gewerkt.

Het gaat om een triple-A-game waar al enkele jaren door het in New York gevestigde kantoor van People Can Fly aan werd gewerkt. De game wordt omschreven als een "enorm ambitieuze, baanbrekende actie-adventuretitel".

De ontwikkeling wordt geleid door Roland Lesterlin en David Grijs, die voorheen als respectievelijk regisseur en producent aan Just Cause 3 hebben gewerkt.

People Can Fly werd 21 jaar geleden opgericht en was tussen 2012 en 2015 eigendom van Epic Games, maar is inmiddels weer onafhankelijk. Games van de ontwikkelaar zijn onder andere Bulletstorm en Gears of War: Judgment, alsmede het in 2021 uitgekomen Outriders.

Vorige maand bleek nog dat People Can Fly aan 'Project Maverick' werkt voor Xbox Games Studios. Het is niet bekend of het om een nieuwe IP of een bestaande franchise gaat. Het is niet geheel duidelijk of Project Maverick en de game die nu in de studio in Montreal wordt ontwikkeld, hetzelfde spel beschrijft.

Vacatures voor de nieuwe studio zijn op de officiële website te vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd

0

Aanbevolen voor jou