'Nieuwe Need for Speed oogt fotorealistisch met anime-elementen'

'Nieuwe Need for Speed oogt fotorealistisch met anime-elementen'

De nieuwe Need for Speed-game zou fotorealisme met anime-elementen combineren.

Dat claimt Jeff Grubb in een nieuwe aflevering van zijn podcast op GiantBomb. Vorige week meldde hij al dat de game, die officieel in ontwikkeling is maar nog niet is onthuld, mogelijk in november dit jaar uitkomt en alleen op current gen-consoles en pc verschijnt. Tijdens een nieuwe podcast gaf hij echter meer details over de game.

De nieuwe Need for Speed moet fotorealisme nastreven, maar volgens Grubb worden er tegelijkertijd ook anime-elementen geïmplementeerd. "Vergelijk het met autoreclames waarin je een auto rond ziet rijden, maar ondertussen zie je allerlei geanimeerde vlammen en andere dingen er van afvliegen. Voor dat stijltje willen ze gaan."

De game zou zich volgens Grubb in een fictionele versie van Chicago afspelen, genaamd Lake Shore City. Wagens zouden naar gelieve kunnen worden aangepast. Ook zou Autolog terugkeren voor sociale features.

Vooralsnog is alleen officieel bevestigd dat Criterion aan een nieuwe Need for Speed werkt. Verdere details zijn er niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop vooral op tracks met character, geen open wereld.

0
test

@-JK- Het is need for speed. Het blijft altijd open wereld. Misschien komt er ooit nog een goede opvolger van grid Reloaded 1&2.

0

@armilo-theus, vroeger was need for speed gewoon losse tracks, open wereld was nooit de basis.

0
test

Ik was erg positief verrast door nfs heat dus ik heb wel zin in het nieuwe deel. Ik hoop vooral op meer en andere autos en nog meer tuning en styling opties.

0
test

@Fr3nzy ow wauw :) ik ben dus niet de enige XD Die game heb ik me goed mee vermaakt

0

Aanbevolen voor jou