Nieuwe Jurassic World Evolution 2-dlc onthuld

Nieuwe Jurassic World Evolution 2-dlc onthuld

Ontwikkelaar Frontier Developments heeft het nieuwe dlc-pakket van Jurassic World Evolution 2 onthuld. Het pakket staat in het teken van de nieuwe film Jurassic World Dominion.

Dat onthulde de ontwikkelaar op de officiële website van de game. Het pakkeet heet Dominion Biosyn en brengt een deel van de filmcast naar het spel. Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler) en Bryce Dallas Howard (Claire Dearing) maken hun opwachting in volgens Frontier het grootste dlc-pakket voor het spel tot nu toe.

De acteurs maken deel uit van een nieuwe campagne, die dino’s, vegetatiezones en gebouwen uit de film toevoegt. Ook kunnen spelers nieuwe genomen opgraven en deze gebruiken om nieuwe, gepluimde prehistorische soorten te ontwikkelen. Daaronder vallen de territoriale Therizinosaurus, de intelligente Pyroraptor, de carnivoor Dimetrodon en het grootste vliegende wezen aller tijden: de Quetzalcoatlus.

Ook kunnen spelers onzichtbare hekken plaatsen en komt er een nieuw transportsysteem. Het pakket brengt ook een nieuw scenario, geïnspireerd door Jurassic World Dominion, naar de Chaos Theory-modus. Het scenario speelt zich af in een nieuw gebied, gebaseerd op het Spaanse Sierra Nevada. In dit nieuwe gebied vol dennenbossen en besneeuwde bergen moeten spelers hun park gaan bouwen.

Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn Expansion komt uit op 14 juni op PlayStation, Xbox en pc. Het pakket kost €14,99 en komt tegelijkertijd met een gratis update voor het basisspel. De trailer van de uitbreiding is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou