Nieuwe Hogwarts Legacy-patch pakt allerlei problemen aan

Nieuwe Hogwarts Legacy-patch pakt allerlei problemen aan

Er is een nieuwe patch uitgekomen voor de pc- en consoleversies van Hogwarts Legacy waarmee een grote verscheidenheid aan problemen wordt aangepakt.

De patch voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series lost voornamelijk verschillende bugs in missies op. Ook wordt de pc-versie nog verder geoptimaliseerd. Bepaalde kledingstukken die onderdeel waren van dlc werden ook niet ontgrendeld voor spelers en dat moet nu ook opgelost zijn. De volledige patch notes zijn onder andere op VGC te vinden.

Hogwarts Legacy kwam afgelopen februari uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Spelers besturen in de game een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich aan het einde van de negentiende eeuw af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Eerder deze week werd aangekondigd dat de Xbox One- en PS4-versies van de game wederom zijn uitgesteld. Die komen nu op 5 mei uit. De Switch-versie staat nog altijd gepland op 25 juli.

Denian Franken gaf de game een 8,5 op Gamer.nl: "Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Blijft een leuke game, maar zelfs na de eerste patch nog onverklaarbare framedrops gekregen zo af en toe. Wie weet zijn die er eindelijk uit na deze patch.

0

Aanbevolen voor jou