Nieuwe Gotham Knights-trailer draait om Batgirl

Nieuwe Gotham Knights-trailer draait om Batgirl

Een nieuwe trailer van Gotham Knights draait om een van de speelbare personages, Batgirl.

Batgirl staat ook wel bekend als Barbara Gordon, een getrainde vechter en een hacker. Ze gebruikt zowel haar spieren als haar brein om het op te nemen tegen de slechteriken in Gotham. 

Eerder waren er al trailers van Robin en Nightwing te zien - die trailers zijn hieronder ook nog eens te bekijken. Samen met Red Hood en dus Batgirl vormen ze de vier speelbare personages in de game.

De game moet een dynamische en interactieve open wereld krijgen waar bekende schurken als de Court of Owls in huisvesten. Gotham Knights komt op 25 oktober uit voor pc (Steam en Epic Games Store), PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game stond eerst ook gepland voor release op PlayStation 4 en Xbox One, maar die versie is geannuleerd.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

zoveel batman characters tegenwoordig, snap er zelf geen hol meer van. Ook al die remakes van films en opvolgers en andere films door elkaar helpen niet veel. Die ene met de Joker en dat potloot is de laatste die ik gezien heb. (is dat dezelfde als met Bane? anders is dat de laatste) Ik vind zelf alleen het personage Batman cool, al die opvolgers vind ik dom.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Wat Messtranor zegt inderdaad. Ik ben al vanaf jongs af aan een enorme Batman/Joker fan. Het universum van Batman is enorm uitgestrekt met vele comics met hun eigen verhaallijnen. De wereld qua vijanden en bondgenoten is ook super divers. De characters in Gotham Knights zijn dan eigenlijk nog de bekendste.

0
test

@-JK- Het "ik heb er geen verstand van, daarom is het dom" verhaal is niet echt zinvol om te plaatsen to be honest.

0
test

Joker en Bane zit al jaren tussen, en dat is een halve eeuw geleden. Of je bent oud en dement, of je interesseert je de genre helemaal niet.

0
test

@Battlestar28 Haha, ik denk dat het met de interesse in het universum te maken heeft inderdaad. Maar inderdaad tussen The Dark Knight en The Dark Knight Rises zat maar liefst 4 jaar.

0
test

@Battlestar28 denk een beetje van allemaal. Batman was badass, wat nu komt zijn maar sulletjes in een uitgekauwd universum. Maarja das mijn mening.

0
test

@-JK- Je zou maar Jason Todd, Barbara Gordon en Dick Grayson sulletjes noemen..... (en Tim Drake) Eigenlijk weet ik niet of ik keihard moet lachen of huilen om de gewetenloosheid.

0

Aanbevolen voor jou