Nieuwe Assassin's Creed Shadows-trailer bevat eerste uitgebreide gameplay

Nieuwe Assassin's Creed Shadows-trailer bevat eerste uitgebreide gameplay

Morgen wordt er meer gameplay uitgezonden tijdens Ubisoft Forward

Ubisoft heeft tijdens de Xbox Games Showcase een eerste gameplaytrailer van het eerder onthulde Assassin's Creed Shadows getoond.

Morgen om 21:00 uur wordt er tijdens de Ubisoft Forward-presentatie daarnaast een dertien minuten durend gameplaysegment uitgezonden van de game.

Assassin's Creed Shadows werd eerder onthuld middels een cinematische trailer. De game draait om twee personages, de Japanse shinobi Naeo en de samoerai Yasuke. Spelers kunnen zelf bepalen met wie ze spelen en elk personage heeft een eigen progressiesysteem. In het spel doen spelers het Japan van de zestiende eeuw aan en volgen zij het verhaal van de twee hierboven genoemde personages. De game speelt zich af tijdens de Sengokuperiode, een tijd in Japan van oorlogvoering en binnenlandse crises.

Assassin's Creed Shadows verschijnt op 15 november voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, pc (Ubisoft Store, Epic Games Store), Mac (Mac App Store) en Amazon Luna. Voor zover bekend wordt het spel daarbij onderdeel van Assassin's Creed Infinity, een soort hub voor de reeks van waaruit nieuwe ervaringen en games beschikbaar komen. Daar is echter nog weinig over bekend.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou