Nieuw setfoto's van Fallout-televisieserie tonen een ghoul

Nieuw setfoto's van Fallout-televisieserie tonen een ghoul

Het is nog niet bekend wanneer de Amazon-serie verschijnt

Er zijn een viertal nieuwe setfoto's van de televisieserie gebaseerd op Fallout online verschenen. Op één van de foto's is een ghoul te zien.

Het is voor het eerst dat de live-action-versie van een ghoul in beeld komt. Een ghoul is een overlevende van de nucleaire neerslag die de wereld van Fallout gecreëerd heeft. Op de andere foto's zijn schijnbaar diverse locaties van Vault 33 te zien.

Sinds de aankondiging dat er een tv-serie gebaseerd op Fallout in de maak is, zijn er al diverse setfoto's uitgelekt - onder andere van een Super Duper Mart. Vorig jaar werd ook een eerste officiële foto gedeeld.

De televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon. De serie wordt mede gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Nolan - de broer van filmregisseur Christopher Nolan - zou tenminste een aflevering regisseren.

Onder de castleden vallen in ieder geval Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners. Todd Howard is executive producer.

Het is nog niet bekend wanneer de televisieserie moet verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou