Negen minuten aan gameplay van Star Wars Jedi: Survivor

Negen minuten aan gameplay van Star Wars Jedi: Survivor

Er zijn negen minuten aan gameplaybeelden van Star Wars Jedi: Survivor uitgekomen.

De gameplaybeelden werden via IGN gedeeld en zijn hieronder te bekijken. In de beelden krijgen kijkers een van de nieuwe planeten uit de game te zien, genaamd Koboh. Hier landt hoofdpersonage Cal Kestis nadat een geheime missie fout afloopt. Hij moet op de planeet een manier vinden om zijn schip, de Mantis, te repareren. De video is hieronder te bekijken.

Star Wars Jedi: Survivor speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af. Zoals gezegd speelt Cal Kestis opnieuw de hoofdrol. Onlangs werd Survivor uitgesteld van maart naar 28 april. De game komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Survivor is niet de enige Star Wars-game in ontwikkeling bij EA. Respawn ontwikkelt ook een nog naamloze shooter in het Star Wars-universum en werkt samen met Bit Reactor - een studio bestaande uit voormalige ontwikkelaars van de Xcom-franchise - aan een strategiegame. Andere Star Wars-games die buiten EA in ontwikkeling zijn, zijn onder andere Star Wars Eclipse en een remake van Knights of the Old Republic.

Watch on YouTube
Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou