Moon Studios heeft al naam en ideeën voor derde Ori-game

Moon Studios heeft al naam en ideeën voor derde Ori-game

Ori 3 blijft een mysterie

Moon Studios, de onafhankelijke ontwikkelaar van de Ori-games, heeft al een titel en verschillende ideeën voor het derde deel van de serie. Dit vermeldt de ceo van de studio, Thomas Mahler.

"Ik heb al een naam voor de game", zegt Mahler tijdens een interview met Game Informer. "En ik heb al ideeën." Niet geheel verrassend is de baas van Moon Studios nog niet bereid om verdere details te geven, maar het is in ieder geval vrij bijzonder dat er al wordt gesproken over de game. Het bestaan van Ori 3 is namelijk nog niet eens bevestigd.

Ook de mede-oprichter van Moon Studios, Gennadiy Korol, nam deel aan het gesprek met Game Informer. Volgens hem is het team "blij met hoe het laatste deel is geëindigd". "De enige manier waarop we met Ori 3 kunnen terugkomen, is als we meer te zeggen hebben; meer verhalen om te vertellen", zegt hij. Het feit dat er dus al een titel is bedacht en er enkele ideeën zijn verzonnen, betekent hoogstwaarschijnlijk dat er in ieder geval iets op papier staat.

De eerste twee delen van Ori - Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps - dateren respectievelijk uit 2015 en 2020. De metroidvania-games worden veelal geprezen om hun kunstzinnige visuele stijl. De Oostenrijkse studio werkt overigens op dit moment aan een volledig nieuwe titel: een actie-rpg genaamd No Rest for the Wicked. Deze werd voor het eerst onthuld tijdens The Game Awards van afgelopen jaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou