Microsoft zendt woensdag nieuwe Xbox Partner Preview uit

Microsoft zendt woensdag nieuwe Xbox Partner Preview uit

Met games van third party-ontwikkelaars

Microsoft zendt aanstaande woensdag een nieuwe Xbox Partner Preview uit.

Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. De dertig minuten durende show richt zich op games van third party-ontwikkelaars voor Xbox-consoles en pc. Zo is er onder andere aandacht voor Kunitsi-Gami: Path of the Goddess van Capcom, The First Berserker: Khazan van Nexon, Path of Exile 2 van Grinding Gear Games en Tales of Kenzera: Zau van EA.

De livestream vindt plaats om 19:00 uur Nederlandse tijd en is te volgen via de officiële Xbox-kanalen op Twitch en YouTube.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze games zeggen me even helemaal niks.

0

Ik dacht exact hetzelfde 😂

0

Deze gebruiker is verwijderd

-5

waarom gedoemd?? ze hebben hun strategie wat aangepast. Wat meer dan logisch is aangezien de markt heel erg aan het veranderen is. Je kan dadelijk bijna geen spel meer opstarten zonder het merk Microsoft te zien

2

Deze gebruiker is verwijderd

-3
test

Ik zal je even wat bijles gaan geven zodat je geen onzin meer hoeft uit te kramen. - Er zijn voldoende succesvolle games gemaakt door Microsoft studios (Xbox) die deze generatie zijn uitgekomen. Halo Infinite, Forza Horizon 5, Starfield, Flight Simulator en HiFi Rush om een paar te noemen. Dat jij die games persoonlijk niet leuk vindt doet niet af aan het feit dat het alsnog goede games zijn, zeker voor de liefhebbers van de betreffende genres. - Game Pass heeft momenteel 34 miljoen actieve gebruikers (feb 2024 peiling). Ik begrijp niet helemaal wat in jouw ogen "falen" is, maar naar mijn mening is dat toch een aardig aantal. Vermoedelijk heb je hun berichten over Game Pass subscribers verkeerd opgevat. Iets dat niet geheel verbazend is gezien je reacties hier. - Xcloud bestaat zeker nog en heeft dagelijks honderdduizende gebruikers volgens de baas van MS. - Dat Microsoft sommige games ook op andere platformen uitbrengt is een strategische en ook logische zet. Hoe meer bereik, hoe meer je als bedrijf verdient. Ze hebben duidelijk aangegeven dat het concept van echte exclusives gewoon nog zal bestaan in de voorziene toekomst.

1

Deze gebruiker is verwijderd

-2
test

niet reageren denk dat dit weer die gene is die steeds een ban krijgt en dan op eens is er weer een nieuw account die precies het zelfde reageert zoals al die andere accounts die dan op eens weg zijn.

0

die 34 miljoen is wel wat vertekend aangezien de cijfers ook de Xbox live gold members meerekent die over gezet zijn naar gamepass core. Maar falen is inderdaad een groot woord. De target die uitgelekt is wat betreft gamepass halen ze bij lange na niet

[Reactie gewijzigd door TripleR40 op 6 maart 2024 - 08:22]

0

Punt is, Microsoft oftewel Xbox (Phil Spencer) heeft in de afgelopen jaren verschillende dingen geroepen waardoor ze niet serieus te nemen zijn op bepaalde uitspraken van ze. Het is maar net in welke richting de wind waait. Geen exacte cijfers geven, laat ook zien dat merendeel wat ze roepen natte vinger werk is. XCloud is idd weinig veranderd en kwalitatief loopt het al achter op zijn concurrenties. Als Phil morgen weer wat anders roept, dan herhaal jij dat ook weer gewoon (iets wat we een beetje gewend waren van de xbox fanbase). Niet voor niets heeft men het hele 12TF power narrative laten vallen.

[Reactie gewijzigd door Eeeries op 6 maart 2024 - 10:42]

0

HAHAHAHA "even wat bijles geven" Hou toch op man, hoor je jezelf praten? Ik dacht dat jij niet meer zou reageren op mensen? Oh wacht nee, dat kan je niet laten, zoals ik al zei.

0

Aanbevolen voor jou