Microsoft kondigt Stormcloud Vapor Xbox Series-controller aan

Microsoft kondigt Stormcloud Vapor Xbox Series-controller aan

Dondersgoed?

Microsoft komt opnieuw met een nieuwe Series X en S-controller op de markt, deze keer met een unieke dampwolkprint. Het ontwerp van de draadloze controller is geïnspireerd op "wolken en stormachtige lucht", zegt Microsoft.

De komst van deze nieuwe controller werd een maand geleden al gelekt. Wat de Stormcloud Vapor-controller bijzonder maakt, is dat het rookpatroon uniek is voor elke koper. Bovendien krijgen klanten een exclusieve dynamische rookachtergrond voor hun Xbox-console cadeau wanneer ze de controller verbinden met hun Series X of S. Gedetailleerde specificaties van de controller zijn te vinden op de officiële Xbox-website.

View post on X

 

De Stormcloud Vapor-controller is beschikbaar vanaf 8 augustus. Pre-orders kunnen nu al worden geplaatst in de officiële Microsoft Store voor €69,99.

Xbox staat erom bekend regelmatig nieuwe controllers uit te brengen. Soms zijn deze behoorlijk opmerkelijk, zoals de pizza-geurende controller die ze onlangs als prijs weggaven vanwege de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-bioscoopfilm: Mutant Mayhem. Ook brachten ze eerder dit jaar een milieuvriendelijke controller uit die gemaakt is van gerecyclede materialen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die ziet er wel vet uit :D

0

meer controllers dan games!!!!!!!eleven ;) ;) ;)

0

Aanbevolen voor jou