Microsoft kondigt nieuwe game Microsoft Flight Simulator 2024 aan

Microsoft kondigt nieuwe game Microsoft Flight Simulator 2024 aan

Met helikopters!

In 2024 komt er een volledig nieuwe Microsoft Flight Simulator uit.

Dat gebeurde tijdens de Xbox Showcase. Microsoft Flight Simulator 2024 is een volledig nieuwe game, gebouwd voor Xbox en pc. De game wordt ontwikkeld door Asobo Studios. Naast vliegtuigen kunnen spelers ook vliegen in helikopters.

De aankondigingstrailer is hieronder te zien.

Microsoft Flight Simulator 2024 komt volgend jaar uit op Xbox Series X en S en pc. 

Watch on YouTube

Daarnaast kondigde Microsoft aan dat de Microsoft Flight Simulator uit 2020 een cross-over met Dune: Part Two krijgt. Die uitbreiding komt op 3 november uit. Bekijk de onthullingstrailer hieronder. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zal wel wat missen want ik vraag me vooral af waarom dit niet gewoon een uitbreiding voor de huidige game is. Flight Simulator lijkt me nou echt zo'n die je gewoon een decennia of zelfs langer kan updaten in plaats van elke 3-4 jaar met weer een nieuwe te komen.

2

Dat kun je van heel veel games zeggen. Er komen ieder jaar weer dezelfde games uit, CoD Battlefield, vrijwel alle sportspellen. Waarom zou dit dan ineens een issue zijn?

-3
test

Denk dat menig gamer het wel met me eens is wanneer ik zeg dat sportgames zoals FIFA gewoon gigantische oplichterij zijn, je betaald voor de nieuwe shirts, spelers bij de juiste teams en minimale verschillen aan de gameplay die niet of amper te merken zijn. Bij shooters zoals Battlefield en Call of Duty heb je tenminste nog het excuus dat je een nieuwe game kan gebruiken om de game in een andere oorlog af te laten spelen, zou natuurlijk nergens op slaan als ze bij Modern Warfare II nu opeens Tweede Wereldoorlog of sci-fi dingen toe gaan voegen.

0
test

deze zag ik niet aankomen! Ben aangenaam verrast.

0

Aanbevolen voor jou