Microsoft hint mogelijk naar komst van Psychonauts 3

Microsoft hint mogelijk naar komst van Psychonauts 3

Zou de game tijdens aanstaande Xbox Games Showcase worden onthuld?

Microsoft hint mogelijk naar een derde deel in de Psychonauts-franchise.

Het afgelopen weekend heeft het officiële Australische Xbox-account op Twitter een cryptische illustratie geplaats. Het gaat om een boter-kaas-en-eieren-spel waarin de letters H, S, X, Y, X, O, C en P staan.

Sindsdien speculeren fans wat het kan betekenen. Door de letters te herschikken kan er 'PSYCHO XXX' gevormd worden. De term 'psycho' doet Xbox-gamers meteen denken aan Psychonauts, en de drie kruisjes zouden voor een derde deel kunnen staan. Daarbij heet het spelletje boter-kaas-en-eieren in het Engels 'noughts and crosses', en 'noughts' klinkt als 'nauts'.

Hoe dan ook is vooralsnog niets bevestigd. Microsoft zendt op 11 juni de Xbox Games Showcase uit - als ontwikkelaar Double Fine daadwerkelijk aan een nieuwe Psychonauts-game werkt, zou het spel daar aangekondigd kunnen worden.

In 2021 kwam Psychonauts 2, het vervolg op de eerste cultgame en de in 2017 verschenen vr-game Psychonauts in the Rhombus of Ruin. De games staan bekend om diens solide platformgameplay, humor en bij wijlen haast psychedelische graphics en leveldesign.

Thijs Barnhard beloonde Psychonauts 2 met een 8,5: "Psychonauts 2 is misschien niet de meest afgewerkte platformer ooit, maar net zoals het eerste deel barst dit avontuur van de slimme vondsten en creativiteit. De uitstapjes naar het binnenste van het brein zijn niet alleen grappig en origineel, maar hangen altijd op verrassende manieren samen met het intrigerende hoofdverhaal. De uitgebreide cast van bonte personages en de met extra’s gevulde spelwereld doen de rest van het werk. Daarmee heeft Psychonauts na heel lang wachten eindelijk een waardig vervolg gekregen."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

-4
test

Ben deel 1 aan het spelen en vind het een leuk spel. Als er een derde deel komt juich ik het helemaal toe.

0

Aanbevolen voor jou