Microsoft geeft Xbox Series S-consoles met Star Wars-designs weg

Microsoft geeft Xbox Series S-consoles met Star Wars-designs weg

Microsoft heeft twaalf custom Xbox Series S-consoles gemaakt voor Star Wars Day die fans kunnen winnen.

De twaalf consoles zijn gebaseerd op diverse personages uit het Star Wars-universum, waaronder Luke Skywalker, Boba Fett, Chewbacca, Darth Vader, Rey, Yoda en een Stormtrooper.

Om kans te maken op een console moeten mensen het officiële Xbox Twitter-account volgen, de promotionele post die hieronder is te zien retweeten en de hashtags #LEGOStarWarsXboxSweepstakes en #Maythe4th gebruiken. 

Iemand die wint krijgt een notificatie via een DM. De wedstrijd loopt tot en met 31 mei. Mensen moeten wel 18 jaar of ouder zijn en in een regio wonen waar Xbox Live beschikbaar is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ondanks dat ik de designs wel mooi vind, vind ikj het wel erg raar dat Microsoft al deze "leuke" dingen alleen doen met Series S. Het is alsof ze de consument bewust de Series X niet willen tonen, terwijl dat hun echte next gen patser is. Aan ieder zijn mening, maar vind de series S, toch wel een ondermaats product. Leuk als instap voor veel mensen (lekker goedkoop) maar het mist de helft van wat hun next gen, ECHT next gen maakt.

0

@Krytuun Je kan zo naar de winkel en een Xbox series S kopen. De series X is nergens te vinden dus waarom voor deze console reklame maken ? Ik heb precies om deze rede een series S. Ik heb geen idee wat ik mis tov een series X, in het achterhoofd houdende dat ik 5 a 10 jaar oude 55" TV heb.

0
test

@Krytuun wat mist de series S dan precies? De grote next gen verbeteringen zoals de Zen 2 cpu, SSD, Direct x ray tracing heeft de S allemaal

0
test

@Real13 De S mist als enige wat grafische reken kracht en een disc drive. Voor 1080p gaming is de S perfect geschikt echter 4K games word wat lastiger.

0
test

@Real13 4k ondersteuning, in veel games een 30 fps lock, maar 512gb ipv 1tb en het ontbreken van disc drive, maken de Series S voor mij in veel gevallen een flinke downgrade. Daarnaast is de Series S in veel gevallen niet sterk genoeg om ook de Ray-tracing te ondersteunen. Het lijkt alsof ze expres de markt overvloeien met Series S om mensen in het game pass model te trekken. Veel consumenten lijken het wel prima te vinden, maar ik denk dat als de generatie echt losloopt, je bij steeds meer games gaat zien dat de Series S niet sterk genoeg is.

0
test

@Krytuun het is ook nooit goed he? Als ze dit met de Series X hadden gedaan had je geklaag gehad 'dat ze dit doen terwijl ze ook normale versies hadden kunnen verkopen in deze schaarste'. Leuk initiatief en de Series S is gewoon een heel mooi product voor een hoop mensen. Minder zeuren, iets positiever in het leven staan siert de mens.

0
test

@geeMc Haha, ik ben ook wel een beetje een zeurpiet op dit soort dingen (zelfreflectie). Ik vind het persoonlijk zonde dat een hobby langzaam veranderd in abonnementen en digital only. Ik vind het dus ook jammer dat de series X nu een soort ondergeschoven kindje is geworden, en dat de nadruk ligt op de slappere Series S, die imo te veel dingen mist.

0

Aanbevolen voor jou