Microsoft geeft custom Xbox Series S met Palworld-illustratie weg

Microsoft geeft custom Xbox Series S met Palworld-illustratie weg

Het bedrijf springt handig in op de hype rondom de game

Microsoft geeft vanaf vandaag via social media een Xbox Series S-model met een Palworld-illustratie daarop gedrukt weg.

De Series S-illustratie toont diverse 'pals' uit de game en het logo. Daarnaast ontvangt de winnaar vier custom controllers en een code voor drie maanden Xbox Game Pass Ultimate.

Mensen uit landen waar 'Xbox Live' wordt ondersteund mogen meedoen, zo valt in de voorwaarden te lezen, dus ook Nederland en België. Daarbij moet men minstens achttien jaar oud zijn, onderstaande tweet retweeten en de hashtag #PalworldXboxSweepstakes in de tweet zetten. De wedstrijd loopt op 17 maart af.

In Palworld kunnen spelers zogeheten pals verzamelen. Deze wezens helpen spelers met klusjes op de boerderij en kunnen ter bescherming dienen, maar kunnen ook verkocht worden. Daarnaast verkennen spelers diverse kerkers. Daarbij kunnen pals worden neergeschoten, zodat ze voedsel of materialen opleveren.

Het spel is een groot succes - eerder vandaag werd aangekondigd dat er inmiddels meer dan 25 miljoen spelers zijn verspreid over pc, Xbox-consoles en Game Pass. The Pokémon Company gaf aan gelijkenissen met de Pokémon-franchise te onderzoeken.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou