Microsoft Flight Simulator-update voegt DLSS-ondersteuning op pc toe

Microsoft Flight Simulator-update voegt DLSS-ondersteuning op pc toe

Er is een update voor Microsoft Flight Simulator uitgekomen waarmee onder andere DLSS-ondersteuning aan de pc-versie wordt toegevoegd.

Dat heeft ontwikkelaar Asobo aangekondigd. Sim Update 10 is nu beschikbaar voor pc en Xbox. Op pc wordt nu dus DLSS ondersteund. DLSS staat voor Deep Learning Super Sampling, waarmee resoluties met een ai-gedreven algoritme omhoog worden geschaald.

Verder moet de patch de game game stabieler maken en voor betere prestaties zorgen. Ook wordt er efficiënter met het geheugengebruik omgegaan, specifiek als men Direct X12 gebruikt. Wolken in de game worden nu op een realistischere manier gestapeld, waardoor deze nog echter lijken. Alle aanpassingen zijn in de patch notes te vinden.

Dit jaar zijn er diverse uitbreidingen voor Microsoft Flight Simulator uitgekomen, waaronder een uitbreiding gebaseerd op de Top Gun-franchise en diverse wereldupdates om meer details aan steden en vliegvelden toe te voegen. Later deze maand wordt er een nieuwe update uitgerold waarmee diverse gebieden in Canada meer details krijgen. 

Op 11 november komt vervolgens de 40th Annivesary Edition van Flight Simulator uit, dat ook als gratis update voor huidige eigenaren wordt aangeboden. Het bevat onder andere zes nieuwe luchthavens, een Airbus A310, zes historische vliegtuigen, helikopters en zweefvliegtuigen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helicopters vet. Ff keertje opstarten

0

Aanbevolen voor jou