Microsoft Flight Simulator nu uit op Xbox Series en Game Pass

Microsoft Flight Simulator nu uit op Xbox Series en Game Pass

Microsoft Flight Simulator is sinds gisteren verkrijgbaar op Xbox Series X en S en Xbox Game Pass. Microsoft heeft daarom een nieuwe trailer van het spel uitgegeven.

De pc-versie van Flight Simulator is al geruime tijd uit. Inhoudelijk is de Xbox-versie van de game identiek aan de pc-versie die vorig jaar verscheen. Dat betekent ook dat de game profiteert van World Updates, zoals die van de Benelux, die bij lancering inbegrepen zijn. In totaal vereist de Xbox-versie 97,2 GB aan opslagruimte. In een post op Xbox Wire vertelt Microsoft meer over het spel.

In Microsoft Flight Simulator vliegen spelers met diverse vliegtuigen de wereld over. Daarbij zijn diverse steden, vliegvelden en gebieden tot in de kleinste details nagemaakt. De ontwikkelaar blijft het spel ondersteunen met gratis updates waarmee meer details aan diverse locaties worden toegevoegd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lekker even over nl gevlogen en New York en bora bora, hele mooie game maar ik ga er niet heel veel tijd in stoppen, vooral omdat the ascent om de hoek staat.

0
test

@hulstpower hier hetzelfde. Erg knap gedaan die game maar het is en blijft een sim.

0
test

@Aces-82 ja ken mensen spelen alleen maar dit, maar wil even over nl vliegen en waar me familie woont in Amerika en dan gaat ie er weer af want 200gb is veel data

0
test

Gisteren even over mn geboorte plaatsje gevlogen.. screenshotje (van buiten het vliegtuig nota benen) gemaakt en naar mn ma gestuurd.. Ik vraag; waar vlieg ik nu?? Zij zegt; Huh.. dat is bij ons.. wanneer was dat?.. had wat gezegd dan hadden we gezwaaid.. Die dacht dus serieus dat het echt was.. Later had ze (ik denk mn pa) het door.. huh was je met 2 vliegtuigen?? Ik heb maar gezegd dat m'n broer in die andere zat.. echt te grappig dit.. Goed spel ;-)

0
test

@kleinekoosjer ja me zoon dacht ook dat ik live vloog over amerika

0

Aanbevolen voor jou