Microsoft denkt niet aan krachtiger model Xbox Series

Microsoft denkt niet aan krachtiger model Xbox Series

Nog dik tevreden

Microsoft zegt geen interesse te hebben in een tussenversie van de Xbox Series-console met betere prestaties.

Dat vertelt Xbox-hoofd Phil Spencer in gesprek met Bloomberg. Spencer zegt absoluut geen noodzaak te voelen voor een krachtiger model. "Dat is niet de feedback die we nu krijgen. Voor nu zijn wel tevreden met de hardware die we hebben."

Tijdens de Xbox Showcase toonde Microsoft wel een nieuwe Xbox Series S. De nieuwe zwarte variant van de budgetconsole komt met een ssd van 1 terabyte in plaats van 500 gigabyte, zoals in het witte model. De console is vanaf 1 september verkrijgbaar en gaat in Nederland 350 euro kosten. 

Ten tijde van de vorige generatie bracht Microsoft wel een krachtiger model van de Xbox One uit. Op 17 november 2017 bracht het de Xbox One X uit, een console die 4k-beelden ondersteunt. Sony bracht met de PlayStation 4 Pro een soortgelijke console uit, al was die iets minder krachtig. 

Over een PlayStation 5 Pro gaan wel geruchten. Volgens bronnen van Insider Gaming werkt Sony momenteel aan die console en moet die in 2024 uitkomen. Ook zou Sony werken aan een nieuwe PlayStation 5-model met een verwisselbare diskdrive. Deze geruchten zijn nog niet door Sony bevestigd. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

nee je triple a games aanbieden in 30 fps. Ze hebben geen krachtiger consoles nodig

-12

Dude, really?

4
test

niks mis met goed geoptimaliseerde 30fps games

2

Deze gebruiker is verwijderd

-2
test

Deze wordt saai, maak weer eens een grap over xbox controllers

5

welke van de 35 ?

-5

Deze gebruiker is verwijderd

5

Deze gebruiker is verwijderd

-5

Roy?? Ik denk dat ze jou eerder bannen aangezien jij op de persoon reageert en in alleen op het bericht. Het kan je mening niet zijn. Maar dit is nou eenmaal mij mening je hoeft er niet op te reageren hè

-5
test

Ik merkte op inderdaad dat ik geen reacties meer van Coola en Snoop zag. Wat is er gebeurd? Is Gamer strenger geworden of werden de comments veller.

0
test

Mooizo, is ook totaal overbodig. We zitten nu ruim 2,5 jaar in de nieuwe generatie en we hebben welgeteld 0 games waarvan je het idee hebt dat ze de limieten van de hardware opzoeken.

1
test

Nog niet uit maar forza mp met 4k 60 Ray tracing in oct lijkt mij wel een game die veel uit de consol haalt. En vanavond even hellblade 2 gameplay kijken.

2

hellblade 2 is dat die game die binnen een half jaar uit moest komen ?

-6
test

Nee die moest uitkomen voor hellblade 1 maar dat was niet logisch dus nu 2024

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@YEEN hellblade 2024 dat ze er geen datum bij doen snap ik, stel hij staat voor begin maar ze reden het niet gaat naar einde van het jaar. En jij vind race games voor liefhebbers maar dit kan je meeste games zeggen. Race games doen het goed en vooral op pc

0
test

vanduul ze hebben niks gezegd dat het voor pc is, ze zeiden toen ze de game toonde dat het 4k 60 Ray tracing is en dat het op een pc build was, en dat ze het op series x getest hadden en zelfde instelling krijg nou zullen de reflecties minder zijn op series x. Maar ze richten voor series x 4k 60 Ray tracing.

0

Aanbevolen voor jou