Microsoft brengt launchtrailer uit van Forza Motorsport

Microsoft brengt launchtrailer uit van Forza Motorsport

Game komt op 10 oktober uit op Xbox Series, pc en Game Pass

Nu Forza Motorsport nog maar een paar dagen op zich laat wachten, heeft Microsoft een launchtrailer van de game online gedeeld.

De trailer kan hieronder bekeken worden en toont logischerwijs vooral veel raceactie en glimmende bolides.

Forza Motorsport is volgens de ontwikkelaar - Turn 10 Studios - de "meest technisch geavanceerde racegame ooit". Het spel bevat meer dan vijfhonderd echt bestaande auto's, meer dan achthonderd unieke upgrades en modificaties, twintig omgevingen waarop meerdere parkoersen te vinden zijn, gevarieerde weersomstandigheden en een dag- en nachtcyclus. De game komt op 10 oktober - oftewel aanstaande dinsdag - uit op Xbox Series X en S, pc en Game Pass.

Sander Hölsgens gaf in de Gamer.nl-recensie een 8,5 aan de game: "Forza Motorsport is een ode aan de autosport. Hier draait het nog om benzine, ronkende motoren, grindbakken en ouderwetse circuits. Het is de representatie van een cultuur zoals-ie ooit was: luid, theatraal, vrijmoedig en toch ook een tikkeltje masculien. Het leidt tot een intrigerende game: niet eerder was het zo tof en spannend om op Spa Francorchamps met een opgevoerde Toyota Celica of een fabrieksuitvoering van de Porsche 911 GT3 door de mist te racen. Het enige dat mist? Een goede en gevarieerde singleplayer."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Totaal niet ontopic vanuit mij, maar ik was benieuwd of gamer.nl ook een nieuwsberichtje maakt over de nieuwste patch voor Redfall? (die sinds gister uitgekomen is) Waar het nu mogelijk is om het spel o.a. in 60fps te spelen, een hoop bugs zijn gefixed en bepaalde elementen zijn toegevoegd.

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 7 oktober 2023 - 08:13]

1

ik ga die game toch eens proberen, kost toch niks

0

aan een dood paard moet je niet trekken de game valt niet te redden 1 saaie bende

1
test

dat zou je ook kunnen zeggen van cyberpunk en kijk 3 jaar later nu hoe goed die game nu is

-1
test

Cyberpunk waa geen saaie spel sinds launch en Redfall wel. De 2 kun je niet vergelijken. Ow en cyberpunk kon tenminste wel 60 + fps runnen.

0
test

ja en de domme ai schijnt ook opgepakt te zijn. Helaas zijn er nu veel betere games om te spelen misschien keer in een droogte weer keer uit spelen

-1

ik zat denk ik op de helft, ik de k dat maar eens overnieuw begin

0

Aanbevolen voor jou