Lords of the Fallen verschijnt mogelijk op 13 oktober

Lords of the Fallen verschijnt mogelijk op 13 oktober

Game komt uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S

Lords of the Fallen komt mogelijk vanaf 13 oktober beschikbaar.

De over het algemeen betrouwbare insider Aggiornamenti Lumia claimt in een tweet dat de game op die datum uitkomt. Verdere informatie geeft hij daar niet bij. De dataminer deelt echter regelmatig releasedata van spellen die nog niet officieel bekend zijn.

Lords of the Fallen werd tijdens Gamescom vorig jaar aangekondigd. In 2014 kwam het eerst deel in de soulslike-rpg-reeks al uit. Een paar jaar terug werd een vervolg aangekondigd. Tijdens Gamescom vorig jaar jaar werd echter onthuld dat het vervolg is omgevormd tot reboot.

De game speelt zich duizend jaar na het origineel af en een spelwereld hebben die meer dan vijf keer zo groot is. Deze wereld is verdeeld over een wereld voor levenden en een wereld voor de doden. Naast typische rpg-elementen zoals een uitgebreid gevechtssysteem en de mogelijkheid om personages naar eigen smaak aan te passen, bevat het spel ook online co-op voor twee spelers.

Waar het origineel door Deck13 Interactive werd ontwikkeld, wordt deze reboot door CI Games-studio Hexworks gemaakt. Lords of the Fallen komt in ieder geval later dit jaar uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou