Lords of the Fallen vanaf 13 oktober beschikbaar

Lords of the Fallen vanaf 13 oktober beschikbaar

Game komt naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S

De actie-rpg Lords of the Fallen verschijnt op 13 oktober.

Dat hebben uitgever CI Games en ontwikkelaar Hexworks aangekondigd. Naast een standaard editie komt er ook een Deluxe editie uit, met daarin de Dark Crusader-klasse (inclusief exclusieve items), een digitale artbook, een digitale soundtrack en een in-game optie om 3D-modellen uit de game te bekijken. Vorige week gingen er al geruchten dat Lords of the Fallen op 13 oktober uit zou komen, en die blijken nu dus te kloppen.

Lords of the Fallen werd tijdens Gamescom vorig jaar aangekondigd. In 2014 kwam het eerst deel in de soulslike-rpg-reeks al uit. Een paar jaar terug werd een vervolg aangekondigd. Tijdens Gamescom vorig jaar jaar werd echter onthuld dat het vervolg is omgevormd tot reboot.

De game speelt zich duizend jaar na het origineel af en een spelwereld hebben die meer dan vijf keer zo groot is. Deze wereld is verdeeld over een wereld voor levenden en een wereld voor de doden. Naast typische rpg-elementen zoals een uitgebreid gevechtssysteem en de mogelijkheid om personages naar eigen smaak aan te passen, bevat het spel ook online co-op voor twee spelers.

Lords of the Fallen verschijnt op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Hieronder kan een nieuwe trailer bekeken worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou