Like a Dragon Gaiden-trailer draait om Kazuma Kiryu

Like a Dragon Gaiden-trailer draait om Kazuma Kiryu

Game komt aanstaande donderdag uit op consoles en pc

Sega heeft een nieuw trailer van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name uitgebracht, waarin hoofdpersonage Kazuma Kiryu de spotlight pakt.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name speelt zich af tussen Yakuza 6 en Yakuza 7 en vertelt wat er is gebeurd met Kazuma Kiryu, tevens het hoofdpersonage uit de oude Yakuza-games. Elementen bekend uit de reeks, zoals rondlopen in de stad, zijn onderdeel van deze spin-off, maar het moet wel overduidelijk een zijverhaal worden die mensen tegelijkertijd klaarstoomt voor Like a Dragon: Infinite Wealth.

Het spel verschijnt aanstaande donderdag op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Ook verschijnt de game op Xbox Game Pass voor pc en console.

Over Infinite Wealth gesproken: het achtste deel in de Like a Dragon-reeks komt op 26 januari 2024 uit. Like a Dragon Gaiden bevat een demo voor die game.

Onlangs bleek nog dat Like a Dragon Gaiden in een halfjaar tijd is ontwikkeld. "We hadden het verhaal over Kiryu's verleden in een halfuur durende intermezzo in Like a Dragon 8 kunnen vertellen, maar het leek ons interessanter om er een opzichzelfstaande game van te maken."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou