Like a Dragon Gaiden is in een halfjaar tijd ontwikkeld

Like a Dragon Gaiden is in een halfjaar tijd ontwikkeld

Makers overwogen er dlc voor Like a Dragon 8 van te maken

De ontwikkeling van het volgende week te verschijnen Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name besloeg een halfjaar.

Dat heeft regisseur Masayoshi Yokoyama van Ryu Ga Gotoku Studio laten weten in een interview met Automaton. "We hadden het verhaal over Kiryu's verleden in een halfuur durende intermezzo in Like a Dragon 8 kunnen vertellen, maar het leek ons interessanter om er een opzichzelfstaande game van te maken."

Vervolgens vertelt hij dat de game dezelfde engine als het volgend jaar te verschijnen Like a Dragon 8: Infinite Wealth gebruikt, dus dat dit al werk scheelde. "We hebben ook overwogen er dlc van te maken, maar we vonden het spannend genoeg voor een fysieke release. Maar bij een fysieke release hoort meer content, dus hebben we dat toegevoegd. Zo escaleerde het." Overigens werd eerder al bevestigd dat er alleen in Japan een fysieke editie voor PlayStation-consoles verschijnt.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name speelt zich af tussen Yakuza 6 en Yakuza 7 en vertelt wat er is gebeurd met Kiryu Kazama, het hoofdpersonage uit de oude Yakuza-games. Elementen bekend uit de reeks, zoals rondlopen in de stad, zijn onderdeel van deze spin-off, maar het moet wel overduidelijk een zijverhaal worden die mensen tegelijkertijd klaarstoomt voor Infinite Wealth. Het spel verschijnt op 9 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Ook verschijnt de game op Xbox Game Pass voor pc en console.

Over Infinite Wealth gesproken: het achtste deel in de Like a Dragon-reeks komt op 26 januari 2024 uit. Like a Dragon Gaiden bevat een demo voor die game.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb de pre order staan ben benieuwd.

0

Aanbevolen voor jou