LEGO-figuurtje verklapt mogelijk bestaan LEGO-voetbalgame

LEGO-figuurtje verklapt mogelijk bestaan LEGO-voetbalgame

Een afbeelding van een LEGO-figuurtje lijkt op het bestaan van een LEGO-voetbalgame te wijzen.

In februari bracht VGC al naar buiten dat 2K de LEGO-licentie heeft bemachtigd voor het maken van sportspellen. Die berichtgeving werd destijds niet bevestigd, maar een afbeelding op LEGO's certificatiepagina - gespot door een Instagram-gebruiker - bevestigt mogelijk het bestaan van de game. De afbeelding toont een verpakking van een LEGO-mannetje in FC Barcelona-shirt op een voetbalveld. Bovenaan staat de tekst 'LEGO Games' en rechtsonder is het logo van 2K te zien.

Volgens de berichtgeving in februari stond de voetbalgame gepland voor november, rond de start van het wereldkampioenschap voetbal. Mogelijk horen we dus binnenkort meer over het spel. VGC meldde destijds verder dat er nog een andere sportgame gepland staat, gebaseerd op een “grote sportfranchise”. Het is nog onduidelijk om welke sport het gaat. Verder volgt een openwereld racegame die nu in ontwikkeling zou zijn bij WWE 2K-studio Visual Concepts – deze game lekte eerder als “openwereld racespel met een grote licentie”.

Mogelijk spelen bekenden uit vorige LEGO-games een rol in de aankomende sportgames. Een insider claimt dat er plannen zijn personages uit Marvel, Harry Potter en het DC-universum in de sportgames te stoppen, mogelijk als speelbare personages.

Al het bovenstaande is nog niet officieel bevestigd. De games zijn nog niet aangekondigd en 2K, LEGO en Sumo Digital wilden in februari niet op de geruchten reageren. 

View post on Instagram
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nu al een betere voetbalgame dan Fifa. Ben wel benieuwd naar wat ze er van gaan maken, als het waar is.

0

Volgens mij heb ik vroeger die game helemaal kapot gespeeld.

0

@Gilbie Dat was inderdaad Lego Football Mania. Fantastische game toen der tijd.

0

Aanbevolen voor jou