Leeftijdsclassificatie voor Senua's Saga: Hellblade 2 hint naar aankomend nieuws

Leeftijdsclassificatie voor Senua's Saga: Hellblade 2 hint naar aankomend nieuws

Wordt de game getoond tijdens The Game Awards volgende week?

In Australië is een leeftijdsclassificatie gegeven aan Senua's Saga: Hellblade 2.

De game krijgt daar een rating van 18+ (via Insider Gaming). Dat is op zichzelf niet zo opmerkelijk, maar een leeftijdsclassificering duikt meestal op wanneer een releasedatum van een game nadert of er snel meer nieuws of beelden naar buiten worden gebracht.

Fans speculeren dan ook dat de rating wel eens zou kunnen betekenen dat er volgende week tijdens The Game Awards een nieuwe trailer van de game wordt getoond, mogelijk met een specifieke releasedatum voor de game. Vooralsnog is alleen bekend dat het spel ergens in 2024 uitkomt op Xbox Series X en S en pc. The Game Awards worden in de nacht van 7 op 8 december uitgezonden.

Senua's Saga: Hellblade 2 werd in 2019 aangekondigd tijdens The Game Awards en betreft het vervolg op de culthit Hellblade: Senua's Sacrifice. Beide games plaatsen hoofdpersonage Senua in een gewelddadige wereld waar ze moet zien te overleven terwijl ze probeert om te gaan met een psychose. De games zijn ontwikkeld door Ninja Theory, dat inmiddels onderdeel uitmaakt van Xbox Game Studios.

Hieronder zijn twee eerder verschenen trailers van de aankomende game te zien.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wil alleen klein stukje combat zien en release datum.ninja theorie kan hele goeie games maken met goed budget en ook met een kleine.

0

Aanbevolen voor jou