Leeftijdsclassificatie aan Xbox-versie van Kena: Bridge of Spirits gegeven

Leeftijdsclassificatie aan Xbox-versie van Kena: Bridge of Spirits gegeven

Officieel is de game op moment van schrijven nog niet voor Xbox aangekondigd

Er is een Amerikaanse leeftijdsclassificatie voor een Xbox Series-versie van Kena: Bridge of Spirits gepubliceerd, wat mogelijk betekent dat de game binnenkort op die consoles uitkomt.

Het Amerikaanse Entertainment Software Rating Board heeft een Xbox Series X/S-versie van de game van een classificatie voorzien. Dat is opvallend, omdat een Xbox-versie officieel nog helemaal niet is aangekondigd. Fans vermoeden dan ook dat die aankondiging spoedig volgt.

Kena: Bridge of Spirits verscheen in 2021 al voor PlayStation-consoles en pc. Het was toen al bekend dat de game tijdelijk console-exclusief zou blijven. In de kleurrijke third-person-actiegame besturen spelers Kena, die met haar magische krachten geesten van overleden mensen begeleidt naar het hiernamaals.

Wesley Akkerman gaf een 8 aan de game op Gamer.nl: "Kena: Bridge of Spirits doet weinig wat we al niet eerder hebben gezien. Desondanks bevat het spel kleine uitdagingen in goed verteerbare omgevingspuzzels die even verwonderend als frustrerend zijn. De game heeft alle mooie elementen van actie-avonturentitels van weleer, maar neemt helaas ook de mindere dingen over. Toch levert het een zeer vermakelijke titel op met een aangename flow en oogstrelende vormgeving."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nice! Altijd al in de gaten gehouden deze game, dus tof dat die nu (waarschijnlijk) naar de Xbox komt.

0

Aanbevolen voor jou