Konami kondigt samenwerking aan met The Medium-maker Bloober Team

Konami kondigt samenwerking aan met The Medium-maker Bloober Team

Konami gaat een strategische samenwerking aan met de Poolse ontwikkelaar Bloober Team, bekend van onder andere The Medium en Observer. 

Op de website van Bloober Team staat omschreven dat de ontwikkelaar een samenwerking aangaat om gezamenlijk content te maken en kennis uit te wisselen. Er worden geen projecten genoemd, maar mogelijk werkt Bloober aan een nieuwe Silent Hill. 

In februari meldde de CEO van Bloober Team namelijk in een interview met GI.biz dat de studio - dat eerder The Medium en de Blair Witch-game uitbracht - aan een nieuwe horrorgame werkt met een beroemde uitgever. Toen werd er al gespeculeerd over een samenwerking met Konami. 

Volgens VGC zijn er twee losstaande Silent Hill-titels in de maak - eentje door een Japanse ontwikkelaar en eentje door Bloober Team. Tevens meldt VGC dat er nieuwe games in de maak zijn gebaseerd op Castlevania en Metal Gear Solid, hoewel de releases hiervan nog ver in de toekomst liggen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Er worden geen projecten genoemd, maar mogelijk werkt Bloober aan een nieuwe Silent Hill. was het eerste waar ik aan dacht.

0

ik zou het erg vreemd vinden als Konami gaat investeren in twee Silent Hill games terwijl de IP behoorlijk hard gecrashed is. Metal Gear moeten ze ook vergeten, no way dat ze daar ooit nog succes mee gaan behalen. Ze gaan ongetwijfeld lekker makkelijk proberen om een game als Metal Gear Solid 5 te maken en dat gaat echt niet goed landen. MGS5 is geniaal ondanks dat het een vijftig uren durende herhalingsactie is, maar MGS6 moet iets -totaal- anders zijn. Veel succes daarmee zonder het krankzinnige brein waar het allemaal uit voort kwam.

0

@gimbal2 MGS zoals deel 1 of 2, dat zou ik fantastisch vinden. Vooral 2 heeft echt een briljant verhaal naar het einde toe. En zeer actueel

0

Aanbevolen voor jou