Komst complete editie van Cyberpunk 2077 is een kwestie van tijd

Komst complete editie van Cyberpunk 2077 is een kwestie van tijd

'De precieze naam weten we nog niet. Wanneer de tijd rijp is laten we het weten'

Het lijkt een kwestie van tijd voordat er een 'complete editie' van Cyberpunk 2077 verschijnt.

PEGI, de Europese instantie die leeftijdsclassificaties aan games geeft, had namelijk kort een 'Cyberpunk 2077: Ultimate Edition' online staan, al is de game inmiddels weer verwijderd. Er werd in ieder geval een releasedatum van 31 december genoemd, al was dit overduidelijk geen echte releasedatum.

Michał Nowakowski, de chief commercial officer bij CD Projekt Red, gaf toe dat er een complete editie van de game moet verschijnen in de toekomst. "Maar de precieze naam weten we nog niet. Wanneer de tijd rijp is laten we het weten."

Een complete editie van Cyberpunk 2077 bevat mogelijk de verschenen uitbreiding Phantom Liberty, alsmede alle verbeteringen die sinds release zijn doorgevoerd. Het is dan wel waarschijnlijk dat de game alleen op pc en current gen-consoles uitkomt, aangezien de uitbreiding ook niet beschikbaar is op Xbox One en PS4.

Afgelopen dagen komt er veel nieuws rondom Cyberpunk 2077 naar buiten. Zo is er een nieuwe update verschenen, is CD Projekt druk bezig met het vervolg en wordt er ook aan een live-action-project rondom de franchise gewerkt.

Cyberpunk 2077
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou