Kingdom Hearts 4 krijgt minder Disney-werelden dan vorige games

Kingdom Hearts 4 krijgt minder Disney-werelden dan vorige games

Er zitten minder Disney-werelden in Kingdom Hearts 4 dan in vorige games uit de reeks.

Dat heeft regisseur Tetsuya Nomura onthuld in een interview met Game Informer. De reden daarvoor is dat "er zoveel meer gedaan kan worden met graphics". Aangezien daar meer tijd in gaan zitten, kunnen er minder verschillende werelden worden gecreëerd. 

Nomura stelt fans echter wel gerust: de game moet nog altijd als Kingdom Hearts aanvoelen. "Het is misschien niet helemaal hetzelfde, maar zodra ze de kans hebben het te spelen, zullen ze opgelucht zijn in het feit dat het zeker een Kingdom Hearts-spel is. Het is de gamereeks die ze kennen en waar ze van houden."

In april dit jaar werd Kingdom Hearts 4 onthuld - hieronder is de onthullingstrailer nog eens te zien. Het is onbekend wanneer de game verschijnt. Veel fans zijn er van overtuigd dat Square Enix in de video een hint heeft geplaatst naar een Star Wars-wereld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Zover ik de nieuwsberichten lees zullen ze juist grotere werelden maken. Alleen omdat de totaal aantal werelden minder is hoeft niet te betekenen dat de kwaliteit vervalt, maar we gaan het zien. Ook geven ze specifiek aan 'disney werelden'. Het kan ook zijn dat ze bedoelen dat er meer Pixar / andere werelden in de plaats van komen. Voor nu zal ik zelf nog niet oordelen omdat de informatie nog schaars is.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ze kunnen zich beter focussen op goede gameplay dan welke werelden er in komen.

0

Aanbevolen voor jou