Judas van Bioshock-maker moet voor april 2025 uitkomen

Judas van Bioshock-maker moet voor april 2025 uitkomen

Het is de bedoeling dat Judas, de nieuwe game van Bioshock-maker Ken Levine, voor april 2025 uitkomt.

Dat heeft Strauss Zelnick, de CEO van uitgever Take-Two Interactive, bevestigd aan IGN. Het bedrijf kondigde eerder vandaag diens financiële kwartaalcijfers aan en meldde toen dat het tussen fiscaal jaar 2023 en fiscaal jaar 2025, dat eindigt op 31 maart 2025, 87 games uitbrengt. Toen IGN vroeg of Judas daar onder viel, antwoordde hij bevestigend.

Judas werd eind vorig jaar tijdens The Game Awards onthuld. Het gaat om een verhalende singleplayershooter die draait om "een in verval rakend ruimteschip en een wanhopig ontsnappingsplan". Spelers kruipen in de huid van de mysterieuze Judas. Zij lijkt speciale krachten te hebben die ze in kan zetten tijdens haar overlevingstocht in de ruimte. Hieronder is de eerste trailer nog eens te bekijken.

Levine sloot Bioshock-studio Irrational Games in 2014 en richtte daarna een klein team op dat uiteindelijk uitgroeide tot Ghost Story Games. Judas moet het eerste spel worden van de studio. De game komt naar Steam, Epic Games Store, Xbox Series X en S en PlayStation 5.

Take-Two kondigde ook aan dat er een kostenbesparingsprogramma zal worden uitgevoerd, waarbij verschillende werknemers worden ontslagen. Het bedrijf benadrukt dat dit geen invloed zal hebben op de aanvoer van games.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Makers moeten voortaan standaard eerste trailer uitbrengen en dat de game binnen 1 jaar uitkomt. Dat zou het nieuwe beleid moeten zijn daarvoor. Dit schiet toch niet op 2 a 3 jaar van te voren iets laten zien. En dan uiteindelijk 2 a 3x uitstellen. Kansloos!

0
test

Ik vind het ook ruk dat games veel te snel aangekondigd worden. Echter denk ik dat dit vaak dient om investeerders tevreden te houden. Die mensen zitten natuurlijk te wachten op het rendement van hun investering. De trailer ziet er anders wel echt cool uit.

0

Aanbevolen voor jou