JD Fenix-acteur verwacht dat Gears 6 in juni wordt onthuld

JD Fenix-acteur verwacht dat Gears 6 in juni wordt onthuld

Eerdere geruchten claimden ook al een onthulling rond de zomer

Liam McIntyre, de acteur die de stem van JD Fenix inspreekt in Gears of War 4 en Gears 5, lijkt te hinten naar een onthulling van Gears 6 in juni.

Iemand vroeg op X aan de acteur hoe het gaat met het personage, waarop hij reageerde met het volgende: "Ik heb geen idee... ik denk dat @GearsofWar dat ons in juni gaat vertellen :)"

Hoewel niet bevestigd, is het waarschijnlijk dat Microsoft in juni een livestream uitzendt waarin diverse aankomende Xbox- en pc-games worden onthuld. Mogelijk maakt een nieuwe Gears-game onderdeel uit van de line-up van die stream. Summer Game Fest- en Ubisoft-livestreams zijn al wel bevestigd voor juni.

Begin april claimden meerdere journalisten al dat er ergens deze zomer een nieuwe Gears-game wordt onthuld. Het is zeer waarschijnlijk dat The Coalition al een tijdje aan een zesde Gears of War-game werkt. Journalist Jeff Grubb meldde begin dit jaar dat de studio twee andere games die het intern in ontwikkeling had heeft geannuleerd en dat de volledige focus nu op Gears 6 ligt.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

JE moet gears 6 wel 2x spelen vanwege het einde van deel 5. Maar ik kijk er echt naar uit

0

Aanbevolen voor jou