James Gunn en Suda51 werken niet aan Lollipop Chainsaw-remake

James Gunn en Suda51 werken niet aan Lollipop Chainsaw-remake

Hoewel James Gunn en Suda51 twee van de grootste namen zijn die werkten aan de originele Lollipop Chainsaw, hebben ze “niets te maken” met de remake.

Zowel James Gunn als Goichi Suda, beter bekend als Suda51, melden op Twitter dat ze op geen enkele manier verbonden zijn aan de Lollipop Chainsaw-remake. Suda51 was regisseur van het origineel en Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn was een van de schrijvers, maar ze werken dus niet aan de recent aangekondigde remake van de game uit 2012.

Eerder deze week maakte de uitvoerend producent van de originele Lollipop Chainsaw, Yoshimi Yasuda, bekend dat zijn nieuwe bedrijf Dragami Games een remake maakt. Fans en journalisten begonnen zich af te vragen of ook Gunn en Suda51 aan het project werken, waarop Gunn al snel het volgende tweette: “Om op de vraag in het artikel te reageren: noch ik, noch Suda51 zijn hierbij betrokken. Ik hoorde er voor het eerst over van Suda, een paar weken geleden.”

“Ik beveel het aan noch veroordeel het. Ik weet er simpelweg niets over. Maar aangezien artikelen (nieuwsartikelen, red.) onze namen erop plakken, denk ik dat het belangrijk is om te verduidelijken dat niemand er ons ooit over benaderd heeft”, aldus Gunn.

Vervolgens benadrukte ook Suda51 via Twitter dat hij en Gunn niet aan de remake werken. “Om toe te voegen hoe ik erover denk, zoals James Gunn al zei, zijn hij noch ik bij het project betrokken, en Grashopper Manufacture (het bedrijf van Suda51, red.) heeft niets met het ontwikkelen of wat dan ook te maken.”

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ach ja, een remake is niet zo moeilijk als de basis al door 2 toppers is gelegd

0

Aanbevolen voor jou